Home » Курс Отслабване

Курс Отслабване

Advertisements

Курс “Отслабване чрез Хипноза в група” 

или

ОНЛАЙН КУРС – 7 бр. видеа

 

Живеем във времена, когато всеки има нужда от духовно развитие и иска бързи резултати.

А понякога имаме нужда от ….няколко килограма по-малко. Как да влезем в миналогодишната рокля, как да приберем издутото коремче и просто да се почувстваме малко по-добре в кожата си – олекнали.

Курсът “Отслабване чрез Хипноза в група” е за малка ВИП група. 8 срещи всяка сряда.

Той е за хора, които:

– се борят с излишните килограми, но кантарът показва не така желаните от тях резултати;

– искат да опитат един нестандартен начин за справяне с теглото;

– смели са и са готови за едно неочаквано, но желано предизвикателство – работа по стари мисловни модели на поведение и убеждения.

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?

1. Ще работим с пренасочване на енергията ни, като идеята е нещо да променим. Храната като енергия и угаждане. Прекъсване на обичайното поведение.  Работата е терапевтична – какво на мен ми пречи да отслабна? Защо трупам килограми, сякаш да се защитя от външния свят. Къде са  блокажите ми?

2. Личностно развитие – тялото като храм. Да изживее човек времето, когато е бил(а) слаб в миналото и как е възможно да се случи и в бъдеще. Тялото като съюзник – иска да е активно, леко, свободно.

3. Изграждане на нови навици – идеи за физическа активност. Разширяване на целите.

Важно условие за постигане на положителни резултати е човек да има ПОТРЕБНОСТ и ЖЕЛАНИЕ да иска да редуцира своите килограми – защо го иска? Понякога не виждаме ползата от наднорменото тегло.

ВАЖНА Е ПОГЪЛНАТОСТТА ОТ ПРЕЖИВЯВАНЕТО – човек да види смисъла (да осъзнае собствената си мотивация).

Едно поглъщащо занимание е борбата с излишните килограми. Наднорменото тегло, разбира се, не е болест, но понякога отнема повече време и сили, отколкото което и да било заболяване. Главното в това увлекателно занимание самият процес на борба с наднорменото тегло, а не резултатът. Точно затова той често протича дълго и дава възможност да се занимавате с това увлекателно нещо още много време. Докато не ви омръзне.

От друга страна, продължителното недоволство от собствената външ­ност е идеализация на красотата и външността.  Докато не постигнете спокойно отношение към действителността – “приемам се и се обичам такава, каквато съм”, няма да постигнете  ус­тойчиви резултати в борбата с излишните килограми.

ЗАЩО В ГРУПА?

Групата може да бъде много полезна! Всеки човек се заразява от постигнати положителни промени на другите, слушайки за техните успехи. Амбицира се да постигне и той резултати. Заразно е!

Какви са начините на работа?

В състояние на Хипноза ще правя внушения за пренасянето ти на едно лечебно място. Място, което лекува. Място, което по странен начин урегулира процесите в твоето тяло, грижи се за теб. Освобождава те от излишни желания и вредни навици и тялото олеква. Имаш намален апетит, ускорен метаболизъм на това вълшебно място….

Хипнозата е научен, естествен и релаксиращ метод, който има мощно въздействие по отношение формирането на чувство на увереност в себе си и намаляване на стреса. В състояние на хипноза се променят емоциите, усещанията, убежденията, начинът на мислене, улегулират се процесите в тялото, метаболизма.. Подобрява качеството на живот.

Повече за хипнозата можете да прочетете тук: Хипнозата

КОГА: очаквайте дати през пролетта на 2018г.

 

 

ОНЛАЙН КУРС – 7 бр. видеа – 140.00 лв. 50% отспъпка – 70.00лв.

 

Запиши се сега на: svetlushall@gmail.com

Или се обади на: 0885129269, 0888927870

Водещ: Светла Трифонова – НЛП терапевт

http://www.svetlushall.wordpress.com

 

 

 

 

Advertisements
%d bloggers like this: