Home » ИНДИВИДУАЛНА ТЕРАПИЯ

ИНДИВИДУАЛНА ТЕРАПИЯ

septemvri_2016.jpg

НЛП Терапия, ПСИХОТЕРАПИЯ, ХИПНОТЕРАПИЯ, ХИПНОЗА

Какви са начините на работа:

1. Ще използваме техники от НЛП (Невро-лингвистично програмиране):

– Свободата да избираме кой и какъв искам да бъда. Няма хора без налични ресурси. НЛП търси и открива тези ресурси, за постигане на успех и на желаните цели. Тези ресурси са нашите силни страни, неща, с които се гордеем.
– Няма провал, има само обратна връзка. НЛП  казва – Във всеки един момент ТИ можеш да бъдеш ДРУГ и да имаш НОВ живот. Учим се как да комуникираме така, че да имаме желан резултат, как да отговаряме на другите, а не да реагираме.

Терапията включва и много домашни работи. Работи се с “пускане” на стари, чужди убеждения, които сме взели най-често от нашите родители и “вграждане” в мозъка на нови убеждения. Това е РАБОТА и терапевтът е ваш партньор – помага ви да намерите вярната посока в трансформацията към по-добър, спокоен и балансиран живот, стои до вас и ви подкрепя и подпомага с много емпатия.

2. Семейни констелации. Семейните констелации разглеждат индивида като част от фамилна система. Всеки принадлежи на определено семейство и има точно определено място и роля в него и носи енергията и съдбата на поколенията преди нас. Всички членове, дори и тези които липсват (починали или напуснали), присъстват енергийно в системата и оказват влияние на другите членове с добрите и лошите си страни. При семейните констелации всичко нужно за настоящия момент излиза наяве и намирането на баланса e предпоставка за един успешен живот в лекота.

3. Хипноза и хипнотерапия.  Хипнозата е научен, естествен и релаксиращ метод, който има мощно въздействие по отношение формирането на чувство на увереност в себе си и намаляване на стреса. В състояние на хипноза оставяме настрани съзнанието си – това наше Аз, което постоянно мисли, действа, знае кое е правилно и кое  не е правилно за нас и даваме път на подсъзнанието – мястото, където се намират всички наши ресурси, необходими за справянето ни с всичко, което ни измъчва. Учим се да чуваме вътрешния си глас, да говорим с детето в нас. Повече може да прочетете тук: Хипнозата

Хипноза се използва се, когато е изградено пълно доверие между клиент и терапевт.

4. Арт терапия, Гещалт терапия, Психодрама.  Различни техники и стратегии, чрез които стереотипните импулси да намерят начин да бъдат изразени и по този начин човек преживява процес на освобождаване като вътрешно разширяване и обогатяване на житейския опит, което води до дълбоко усещане за удовлетворение. Всеки клиент има различни нужди и различен начин на възприемане на себе си и действителността, работата на терапевтът е да намери най-точния инструмент за всеки един клиент.

 

Цена на индивидуална терапия50,00 лв. за 60-90 мин.

Забележка:
Броят на провеждане на срещите зависи от всеки индивидуален случай!
Започва се с една среща и следващите са на всеки 7 дена.  Зависи от устойчивостта на нервната система на клиента и нивото на неговото съзнание и потенциал за себеосъзнаване. Понякога се включва и работа в група, а така също и ДИНАМИЧНА МЕДИТАЦИЯ (медитация плюс движение на тялото за отработване на блокажи и стари убеждения).

Запиши си час на:
Светла: 0888927870; 0885129269

или пиши на Е-mail: svetlushall@gmail.com
Адрес: гр.София, ул. “Козлодуй” № 100

IMG_6382_pp


Коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: