Home » ИНДИВИДУАЛНА ТЕРАПИЯ

ИНДИВИДУАЛНА ТЕРАПИЯ

septemvri_2016.jpg

НЛП Терапия, ПСИХОТЕРАПИЯ, ХИПНОТЕРАПИЯ, ХИПНОЗА

Какви са начините на работа:

1. Ще използваме техники от НЛП (Невро-лингвистично програмиране):

– Свободата да избираме кой и какъв искам да бъда. Няма хора без налични ресурси. НЛП търси и открива тези ресурси, за постигане на успех и на желаните цели. Тези ресурси са нашите силни страни, неща, с които се гордеем.
– Няма провал, има само обратна връзка. НЛП  казва – Във всеки един момент ТИ можеш да бъдеш ДРУГ и да имаш НОВ живот. Учим се как да комуникираме така, че да имаме желан резултат, как да отговаряме на другите, а не да реагираме.

Терапията включва и много домашни работи. Работи се с “пускане” на стари, чужди убеждения, които сме взели най-често от нашите родители и “вграждане” в мозъка на нови убеждения. Това е РАБОТА и терапевтът е ваш партньор – помага ви да намерите вярната посока в трансформацията към по-добър, спокоен и балансиран живот, стои до вас и ви подкрепя и подпомага с много емпатия.

2. Семейни констелации. Семейните констелации разглеждат индивида като част от фамилна система. Всеки принадлежи на определено семейство и има точно определено място и роля в него и носи енергията и съдбата на поколенията преди нас. Всички членове, дори и тези които липсват (починали или напуснали), присъстват енергийно в системата и оказват влияние на другите членове с добрите и лошите си страни. При семейните констелации всичко нужно за настоящия момент излиза наяве и намирането на баланса e предпоставка за един успешен живот в лекота.

3. Хипноза и хипнотерапия.  Хипнозата е научен, естествен и релаксиращ метод, който има мощно въздействие по отношение формирането на чувство на увереност в себе си и намаляване на стреса. В състояние на хипноза оставяме настрани съзнанието си – това наше Аз, което постоянно мисли, действа, знае кое е правилно и кое  не е правилно за нас и даваме път на подсъзнанието – мястото, където се намират всички наши ресурси, необходими за справянето ни с всичко, което ни измъчва. Учим се да чуваме вътрешния си глас, да говорим с детето в нас. Повече може да прочетете тук: Хипнозата

Хипноза се използва се, когато е изградено пълно доверие между клиент и терапевт.

4. Арт терапия, Гещалт терапия, Психодрама.  Различни техники и стратегии, чрез които стереотипните импулси да намерят начин да бъдат изразени и по този начин човек преживява процес на освобождаване като вътрешно разширяване и обогатяване на житейския опит, което води до дълбоко усещане за удовлетворение. Всеки клиент има различни нужди и различен начин на възприемане на себе си и действителността, работата на терапевтът е да намери най-точния инструмент за всеки един клиент.

Работа сТревожност, Паническо разстройство (паник атаки), Хипохондрия, страхове, депресии, фобии, неудовлетвореност, липса на мотивация, ниска самооценка, неувереност, неврози, загуба, зависимости, отслабване
Цена на индивидуална терапия50,00 лв. за 60-80 мин.

 

Забележка:
Броят на провеждане на срещите зависи от всеки индивидуален случай!
Започва се с една среща и следващите са на всеки 7 дена.  Зависи от устойчивостта на нервната система на клиента и нивото на неговото съзнание и потенциал за себеосъзнаване. Понякога се включва и работа в група, при желание от страна на клиента, а така също и ДИНАМИЧНА МЕДИТАЦИЯ (медитация плюс движение на тялото за отработване на блокажи и стари убеждения).

Запиши си час на:
Светла: 0888927870; 0885129269

или пиши на Е-mail: svetlushall@gmail.com
Адрес: гр.София, ул. “Козлодуй” № 100

IMG_6382_pp

Advertisements

Коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: