Home » ХИПНОЗА

ХИПНОЗА

my_hypnotism_diet

Потискаме толкова много неща и ставаме купчина от потиснатост! Но тези неща не изчезват! Те работят в нас, разсейват ни, взимат ни от енергията, тровят ни. Как да се чувстваме удобно в себе си, ако не ги освободим? Няма как…

Умът не може да чувства, може само да мисли. Претоварва се и се появява напрежението. Как да го освободим, как да почине?

Хипнозата е състояние на транс. Човек е релаксиран и отпуснат, което спомага без усилие да се фокусира върху определена мисъл, въпрос, казус, чувство или усещане , при което разсейващите стимули и “дразнители” от външния и вътрешния свят са сведени до минимум. Защото умът му е релаксиран и отпуснат.

Хипноза е “потапянето” в неизмеримата Вселена на несъзнаваното.

Хипнозата е научен, естествен и релаксиращ метод, който има мощно въздействие по отношение формирането на чувство на увереност в себе си и намаляване на стреса.

В състояние на хипноза се променят емоциите, усещанията, убежденията, начинът на мислене. Подобрява се качеството на живот. След хипноза човек чувства лекота и блаженство.

С хипноза съзнанието се отваря към ситуации и възможности, които преди не сме забелязвали. Така се получава нова гледна точка, “вибрираме” на нова честота, започва процес на привличане на хора и събития, за които преди само сме мечтали.
Поемаме отговорност за живота и действията си.

Какво е хипнозата може да прочетете тук – Хипнозата

КОГА: всеки четвъртък  от 20:30 до 21:30ч.

КЪДЕ: гр. София, ул. “Козлодуй” № 100

ЦЕНА: 40.00 лв. на посещение.

ВОДЕЩ: Светла Трифонова – НЛП терапевт

За записване: Тел: 0888927870, 0885129269

Е-mail: svetlushall@gmail.com Хипноза

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements