Home » Духовно развитие » Разбираш го, когато го почувстваш…

Разбираш го, когато го почувстваш…

article-0-0f167e4400000578-104_634x484

Повечето дни в годината минават без да се случи нещо, което си струва да запомниш. Не променят с нищо житейския ни път. Нещата се случват с нас или без нас. Всичко е предопределено, макар зависещо от мен.
Правя равносметка и устремно попълвам липсващи случки, хора, слънца в битието ми. Планът е винаги ярък, цветен, препълнен – отправната ми точка за хубав ден и щастливи преживявания. Вечер се чувствам удовлетворен, защото чеквам точка по точка и виждам, че съм надхвърлил и разширил рамките и представите си – искам още и още – от запомнящите се …дни. Всичко е динамично, жизнено, готино, но как да отлича днес от вчера, как да разгърна утре-то още по-пулсиращо и неповторимо. Запомням хубавото, нужното, поучителното.
Слагайки си всяка сутрин перфектно изгладената риза, уверено крача и достойно случвам събития, хора, ситуации, превръщайки ги в красиви спомени. Дните се сливат, само календарът – перфектно попълнен – напомня за Деня Х…
И тогава, най-неочаквано, се появява Тя.
Единствената.
Забелязваш усмивката й, косата й, смеха й. Слънцето свети много ярко, заслепява.
Не дотам перфектната й външност се откроява, компенсира със светлина, лъч. Толкова ослепително те жегва, че не знаеш кой си, къде си. И да, погледът. Всичката подреденост, хармония, порядък се изпаряват – няма ги. Хаосът, който настъпва, има своята неповторимост. Толкова силно те стиска за слабините тази сънувана безсмислица, че нямаш глас, ритъм, движение. Замрял си в неподвижност. После идва невероятното спокойствие като да си си у дома. Няма нищо невъзможно. Има сила и една енергия, която те отлепва от земята и по начинът, по който ме кара да се чувствам, осъзнавам,че има смисъл да се живее с онези дни, в които се случва Тя – любовта. Какво съм пропуснал?!
Разбираш го едва тогава, когато го почувстваш.

Заповядайте на 03.12. 2016г. от 14ч на Тренинг “Женска енергия”

Advertisements

Коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: