Home » Духовно развитие » Курс “Отслабване чрез Хипноза в група”

Курс “Отслабване чрез Хипноза в група”

balance-poids

Живеем във времена, когато всеки има нужда от духовно развитие и иска бързи резултати.

А понякога имаме нужда от ….няколко килограма по-малко. Лято е – разбираемо е! Как да влезем в миналогодишната рокля, как да приберем издутото коремче и просто да се почувстваме малко по-добре в кожата си – олекнали.

Курсът “Отслабване чрез Хипноза в група” е за малка ВИП група. 8 срещи в 8 поредни вторника.

Той е за хора, които:

– се борят с излишните килограми, но кантарът показва не така желаните от тях резултати;

– искат да опитат един нестандартен начин за справяне с теглото;

– смели са и са готови за едно неочаквано, но желано предизвикателство – работа по стари мисловни модели на поведение и убеждения.

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?

1. Ще работим с пренасочване на енергията ни, като идеята е нещо да променим. Храната като енергия и угаждане. Прекъсване на обичайното поведение.

2. Личностно развитие – тялото като храм. Да изживее човек времето, когато е бил(а) слаб в миналото и как е възможно да се случи и в бъдеще. Тялото като съюзник – иска да е активно, леко, свободно.

3. Изграждане на нови навици – идеи за физическа активност.

Важно условие за постигане на положителни резултати е човек да има ПОТРЕБНОСТ и ЖЕЛАНИЕ да иска да редуцира своите килограми – защо го иска?

ВАЖНА Е ПОГЪЛНАТОСТТА ОТ ПРЕЖИВЯВАНЕТО – човек да види смисъла (да осъзнае собствената си мотивация).

ЗАЩО В ГРУПА?

Групата може да бъде много полезна! Всеки човек се заразява от постигнати положителни промени на другите, слушайки за техните успехи. Амбицира се да постигне и той резултати. Заразно е!

Какви са начините на работа?

В състояние на Хипноза ще правя внушения за пренасянето ти на едно лечебно място. Място, което лекува. Място, което по странен начин урегулира процесите в твоето тяло, грижи се за теб. Освобождава те от излишни желания и вредни навици и тялото олеква. Имаш намален апетит, ускорен метаболизъм на това вълшебно място….

Хипнозата е научен, естествен и релаксиращ метод, който има мощно въздействие по отношение формирането на чувство на увереност в себе си и намаляване на стреса. В състояние на хипноза се променят емоциите, усещанията, убежденията, начинът на мислене, улегулират се процесите в тялото ,метаболизма.. Подобрява качеството на живот.

КОГА: от 11 юли до 29 август 2017г.- 8 поредни вторника

ЦЕНА: до 4 юли – 210.00лв.

след 4 юли – 240.00лв., може да платите на 2 вноски по 120 лв.

Цена за 2 души заедно – 380.00лв.

ВНИМАНИЕ: Гарантирам резултати, затова всеки, който след курса не е доволен, ще му върна цялата сума!

Запиши се сега на:

svetlushall@gmail.com

Или се обади на: 0885129269, 0888927870

Водещ: Светла Трифонова – НЛП терапевт

http://www.svetlushall.wordpress.com

 

 


5 Comments

  1. […] Един добър начин на приложение на Хипнозата, е за намаляване на килограмите. Ако имаш нужда – заповядай тук: Курс “Отслабване чрез Хипноза в група” […]

    Like

  2. […] Един добър начин на приложение на Хипнозата, е за намаляване на килограмите. Ако имаш нужда – заповядай тук: Курс “Отслабване чрез Хипноза в група” […]

    Like

  3. […] Вземи един пример от твоя живот, където срещаш най-голяма трудност при справянето с някакъв проблем. Например – защо не мога да отслабна? (Курс “Отслабване чрез Хипноза в група”) […]

    Like

  4. […] Вземи един пример от твоя живот, където срещаш най-голяма трудност при справянето с някакъв проблем. Например – защо не мога да отслабна? (Курс “Отслабване чрез Хипноза в група”) […]

    Like

Коментар