Home » Духовно развитие » За какво помага хипнозата?

За какво помага хипнозата?

Advertisements

За какво помага хипнозата?

hypnotic_eyes_by_fractalmonster-d4ja4ce

Хипнозата е едно умело водене на въображението към вълшебно магично място, къде се чувстваш добре, някак различно, някак странно. Място, което лекува. По време на транса може да се появи спомена за такова любимо твое място, където си стъпвал, където си бил – виждал си красиви гледки, чувал си прекрасни звуци, помирисвал си любими миризми, чувствал си се спокоен и щастлив. Място, което днес, по странен начин, те освобождава от излишни навици, излишни желания, излишни мисли… Едно енергетично място, където всичко е възможно, където можеш да изживееш контраста между това, което си сега и това, което искаш да бъдеш.

По време на хипноза ти имаш свои мисли, умът блуждае, скача, но и се успива. Съзнанието се успива. И точно тогава същото това съзнание се отваря за всяка възможност, която се случва. Слушаш глас, който не просто говори, а който те води; ти го следваш и всичко друго е …фон – фон, който нито пречи, нито помага, а може би помага… Умът става все по-тесен, тялото – все по-тежко и отпуснато и тогава всичко, което идва към теб, приемаш, допускаш в себе си цялото.

Хипнозата е сугестия в будно състояние. Тя внушава всичко онова, от което човек има нужда – лекота, щастие, радост, увереност, загуба на излишни настроения, мисли и желания, урегулиране на процесите в тялото, метаболизма, грижи се за теб. И странно как – тялото се превръща в лаборатория за енергия, за дейност, за спорт, за забавления, за живот! Чувстваш себе си добре, уверено, спокойно.

Хипнозата се случва с лекота. Позволяваш си да се отпуснеш, да навлезеш в транса. Чрез нея откриваш нещо, което може да се превърне в знание. Свързваш се с подсъзнанието си. А там се съдържат отговорите на всичките ти въпроси.  Хипнозата е присъствие, будност, отваряне. Въображението може да създаде много неща. То е огромна сила. То създава сън толкова реален, колкото е възможно.  И можеш да живееш във въображението  и да усещаш, че нещо се случва наистина! То не знае граници.

 

Хипноза

Още по темата на Курс обучение “Как да управлявам емоциите си чрез НЛП?”

 

 

 

 

 

Advertisements

Коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: