Home » Духовно развитие » Как да се зареждаме с енергия?

Как да се зареждаме с енергия?

Advertisements

th

Зависи от каква енергия имаме нужда!

 

Ако имаме нужда от възторжен живот, свързан с победите и побеждаването, от живот, изложен на опасност, е добре да се насочваме към огромни тълпи по стадионите. Енергията на тези групи от хора зарежда и нас. Този адреналин бихме могли да си го доставим и от всички екстремни спортове – автомобилизъм, парашутизъм; от компютърните игри, където има много насилие, от филмите на ужасите и екшъните с много кръв. Този вид енергия се свързва с инстинктите за самосъхранение, с нарушаването на правилата.

thKC3TMIKB

 

Ако имаме нужда от чувствени удоволствия, свързани със секса, тогава насочваме енергията си към това удоволствие. Но така също този вид енергия си набавяме и от масажи, СПА, сауна, танци; от наркотици, алкохол, пушене и пиене; от притежание на пари, шопинг, хазарт, лотарии. Подобно е усещането при колекциониране на скъпи предмети, коли, картини и др. Къде можем да намерим такива тълпи от хора, за да се заредим? На концерти, в дискотеки, в казина и др.

thVAY86TMG

 

Ако имаме нужда от власт и воля и усещанията, свързани с това, най-подходящо е да се стремим към високи длъжности, да се подготвяме за политици или ръководители на високи длъжности. Подходящо място за зареждане с енергия са мотивационните семинари и психологическите тренинги.

1200px-House_of_Commons_2010.jpg

 

Ако имаме нужда от усещанията и удоволствията през сърцето, от сърцето, свързани с любовта, ние търсим сродни души; себеподобни. Нужно е да се насочим към места, където едни хора помагат на други хора; към центрове за медитация, йога и др.

love-hearts-cup-wallpaper

 

Ако имаме нужда от енергия за създаване на нещо ново, се свързваме с художници, писатели, музиканти, учени. С места, където има творчество, въображение, мистика.

th1OQK5JP3

 

Ако имаш нужда от личностно развитие, най-често можеш да се заредиш с енергия в духовни школи, по тренинги и семинари. А ако имаш нужда от общуване с Бог, има випасана, ашрами, храмове, центрове, където се случва това.

thZH2WBTXZ

 

Където има големи групи от хора, там има силно поле на вибрации.

 

Още по темата на Курс обучение “Как да управлявам емоциите си чрез НЛП?”

 

Хипноза и НЛП 12: Моето ново Аз.

 

Медитация НЛП 21: За щастие

Advertisements

Коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: