Home » ЗА МЕН

ЗА МЕН

Advertisements

групаСветла Трифонова e психотерапевт, сертифициран треньор по личностно развитие, сертифициран НЛП (Невро-лингвистично програмиране) практик от Firebird Training, обучение сертифицирано от д-р Ричард Бандлър („бащата“ на НЛП), Джон Лавал (председателят на международната НЛП асоциация) и Александър Попов, тренер по НЛП.

НЛП терапевт – програмиране на ума с нови навици и възможност да се освободиш от негативни емоции чрез лесно влизане от едно емоционално състояние (негативно) – в друго (позитивно) чрез сетивата;

Хипнотерапевт – в състояние на транс, когато човек е с променено състояние на съзнание, се постига позитивно повлияване;

обучаващ се Гещалттерапевт – фокусът е  върху субективните възприятия на човека и неговата реалност и отговорността за съдбата му.

Завършила e висше образование в СУ „Климент Охридски” специалности: Философия и Педагогика. Преминала е 4-месечно обучение за треньори по личностно развитие. В момента се обучава в Гещалт терапия в Български институт по Гещалт терапия. Завършила е обучение по Хипноза и Хипнотерапия в Българска асоциация по Хипноза и Хипнотерапия (БАХХ). Провежда тренинги за личностно развитие. Нейни авторски тренинги са: “Живот в лекота”, “Как с нова гледна точка да постигнем мечтите си”, “Да програмираме успешна година”, “Живот на макс”,, “Ефектът на сянката”, „Сбъдване на желанията на Новолуние“, „Как да се защитим от негативна енергия?“, „Какво представлява НЛП?“, “Женска енергия” и др. Провежда авторски курс на обучение на тема: “Как да управляваме емоциите чрез НЛП?” в малки групи.

Последните 10 години посвещава времето си в различни обучения по личностно развитие с насоченост към НЛП и семейни констелации, Хипноза, Лайф Коучинг, Техники за емоционална свобода (ТЕС), сексология и взаимоотношения между партньори, Арт терапия, Психодрама, Позитивна психотерапия, Когнитивно-поведенческа терапия и др.

Провежда:
– Лични консултации, Терапия, Хипноза с възрастни и деца над 16г.
– Терапия в малка група (до 6 души) – АНТИСТРЕС ТЕРАПИЯ
– Тренинги в малки групи
– Авторски  Курс обучение “Как да управлявам емоциите си чрез НЛП?”
Нейно мото в живота са думите на един от пионерите в литературата за личностно развитие – Наполеон Хил:                              “Човек може да постигне абсолютно всичко, стига умът му да може да го разбере и да си го представи”.
Чувстваш ли се неудовлетворен, неразбран, самотен, тревожен, тъжен? Търсиш ли приятелско рамо, на което да се опреш? Да споделиш неща, които таиш в себе си и ти е трудно да разкажеш на най-близките си хора? Търсиш ли своето предназначение в живота? Или може би търсиш отговори на отдавна измъчващите те въпроси? Искаш ли да живееш в лекота, но не знаеш как? Искаш ли да се научиш да обичаш малко повече себе си, да намериш вътрешни си център? Да се чувстваш уверен в себе си, в своя потенциал? Искаш ли да получиш нова гледна точка, защото, както казва Анди Андрюс: “Понякога единственото нещо, от което човек се нуждае, е нова гледна точка”.
 
Коя съм аз? Аз съм жена – търсеща себе си, търсеща истината, любовта отвъд граници и предели. Ценя красотата, ценя приятелството. Всеотдайна съм – силна и страстна, когато преследвам мечтите си, когато поставям целите си. Нищо не може да ме откаже по пътя на творчеството и любовта. Моята мисия в живота е да помагам на хората. Обичам да помагам. Умея да слушам, умея да съчувствам и съпреживявам всичко с хора истински, търсещи, неспокойни души. Търся необятното, необхватното, мистичното, необяснимото. Търся познанието. Експериментирам, опитвам, пробвам. Сили ми дава неизчерпаемата енергия вътре в мен, жаждата ми за себепознание. Жадувам за мъдрост! Сили ми дават моите прекрасни деца – дъщеря и син тийнейджъри! Те са мое друго Аз – без нагаждане. Вярвам в хората. Вярвам в безусловната любов. Вярвам в Бог. Вярвам, че няма нищо случайно – някакви невидими нишки, а може би енергия, ни свързва. Ти четеш за мен сега от любопитство, а може би има защо да четеш точно мен и точно сега… Съществува само настоящия момент, но има какво да ни даде миналото, има какво да ни предложи бъдещето. Аз съм тук за теб – несъвършена, но истинска…- подавам ти ръка. От теб зависи дали ще я поемеш и дали ще ми се довериш.
-Ако се чувстваш в криза, животът  сякаш не върви, в дупка или в безнадеждност;
-Ако имаш страхове, натрапливи мисли, панически атаки, фобии, зависимости;
-Ако си в депресия, отчаяние и често мислиш, че животът няма смисъл;
-Ако се чувстваш сам, неразбран, самотен, тъжен, гневен, изгубен, с черни мисли…
Обади ми се или ми пиши. Аз съм тук за теб! Довери ми се!
КОНТАКТИ:
Запиши си час на тел: 0888927870; 0885129269
Е-mail: svetlushall@gmail.com – задай своя въпрос и аз ще ти отговоря
Адрес: гр.София,1233, ул. “Козлодуй” № 100
Може да ме последвате и в https://www.youtube.com/channel/UCAHEs7l0KRuzQ8Vg7K8Atvg/videos?feature=hovercard

IMAG3790

НЛП_сертиф_300dpi

img018

img009

Certificate

Certificate473

Certificate474

Advertisements

Коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: