Home » ЗА МЕН

ЗА МЕН

 

201607241574335157

Светла Трифонова e сертифициран треньор по личностно развитие, сертифициран НЛП (Невро-лингвистично програмиране и хипноза) практик от Firebird Training, обучение сертифицирано от д-р Ричард Бандлър („бащата“ на НЛП), Джон Лавал (председателят на международната НЛП асоциация) и Александър Попов, тренер по НЛП.

НЛП терапевт, Хипнотерапевт, обучаващ се Гещалт терапевт.

Завършила e висше образование в СУ „Климент Охридски” специалности: Философия (дипломна работа на тема: “Екзистенциализмът в творчеството на А. Камю”) и Педагогика. Преминала е 4-месечно обучение за треньори. В момента се обучава в Гещалт психотерапия в Български институт по Гещалт терапия. А така също и Хипноза и Хипнотерапия в Българска асоциация по Хипноза и Хипнотерапия (БАХХ). Провежда тренинги за личностно развитие. Нейни авторски тренинги са: “Живот в лекота”, “Как с нова гледна точка да постигнем мечтите си”, “Да програмираме успешна година”, “Живот на макс”,, “Ефектът на сянката”, „Сбъдване на желанията на Новолуние“, „Как да се защитим от негативна енергия?“, „Какво представлява НЛП?“, “Женска енергия” и др. Провежда авторски курс на обучение на тема: “Как да управляваме емоциите чрез НЛП?” в малки групи като работи терапевтично с всеки един участник с неговите нужди.

Последните 10 години посвещава времето си в различни обучения по личностно развитие с насоченост към НЛП и семейни констелации, Хипноза, Лайф Коучинг, Техники за емоционална свобода (ТЕС), сексология и взаимоотношения между партньори, Арт терапия, Психодрама, Позитивна психотерапия, Когнитивно-повечеденческа терапия и др.

Провежда:

– Лични консултации, Терапия, Хипноза – Цена: 40,00 лв. за 70 – 90 мин.

– Терапия в малка група (до 6 души) за 120 мин. – Цена: 20,00 лв./човек

– Тренинги в малки групи;

– Духовни практики – хипноза, по предварително зададена тема – Цена: 20,00лв.

Нейно мото в живота са думите на един от пионерите в литературата за личностно развитие – Наполеон Хил: “Човек може да постигне абсолютно всичко, стига умът му да може да го разбере и да си го представи”.

Чувстваш ли се неудовлетворен, неразбран, самотен? Търсиш ли приятелско рамо, на което да се опреш? Да споделиш неща, които таиш в себе си и ти е трудно да разкажеш на най-близките си хора? Търсиш ли своето предназначение в живота? Или може би търсиш отговори на отдавна измъчващите те въпроси? Искаш ли да живееш в лекота, но не знаеш как? Искаш ли да се научиш да обичаш малко повече себе си, да намериш вътрешни си център? Да се чувстваш уверен в себе си, в своя потенциал? Искаш ли да получиш нова гледна точка, защото, както казва Анди Андрюс: “Понякога единственото нещо, от което човек се нуждае, е нова гледна точка”.

 

Коя съм аз? Аз съм жена – търсеща себе си, търсеща истината, любовта отвъд граници и предели. Ценя красотата, ценя приятелството. Всеотдайна съм – силна и страстна, когато преследвам мечтите си, когато поставям целите си. Нищо не може да ме откаже по пътя на творчеството и любовта. Моята мисия в живота е да помагам на хората. Обичам да помагам. Умея да слушам, умея да съчувствам и съпреживявам всичко с хора истински, търсещи, неспокойни души. Търся необятното, необхватното, мистичното, необяснимото. Търся познанието. Експериментирам, опитвам, пробвам. Сили ми дава неизчерпаемата енергия вътре в мен, жаждата ми за себепознание. Жадувам за мъдрост! Сили ми дават моите прекрасни деца – дъщеря и син тийнейджъри! Те са мое друго Аз – без нагаждане. Вярвам в хората. Вярвам в безусловната любов. Вярвам в Бог. Вярвам, че няма нищо случайно – някакви невидими нишки, а може би енергия, ни свързва. Ти четеш за мен сега от любопитство, а може би има защо да четеш точно мен и точно сега… Съществува само настоящия момент, но има какво да ни даде миналото, има какво да ни предложи бъдещето. Аз съм тук за теб – несъвършена, но истинска…- подавам ти ръка. От теб зависи дали ще я поемеш и дали ще ми се довериш. Аз съм тук за теб! Довери ми се!

КОНТАКТИ:

Запиши си час на тел: 0888927870; 0885129269

Е-mail: svetlushall@gmail.com – задай своя въпрос и аз ще ти отговоря

Адрес: гр.София,1233, ул. “Козлодуй” № 100


Коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: